Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

CRM, є питання

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

CRM, є питання

Сообщение GoodGirl » Пт авг 20, 2021 1:20 pm

Підкажіть будь ласка яким чином CRM поліпшує роботу з клієнтами і якість обслуговування? Це можливо чи ні? Просто це питання для мене дуже актуальне. В мене інтернет-магазин
GoodGirl

Re: CRM, є питання

Сообщение Onellid » Пт авг 20, 2021 1:28 pm

GoodGirl писал(а):Підкажіть будь ласка яким чином CRM поліпшує роботу з клієнтами і якість обслуговування? Це можливо чи ні? Просто це питання для мене дуже актуальне. В мене інтернет-магазин

А чому для вас це питання до волі актуальне? Почались якісь проблеми чи ви клієнтів вже втрачаєте через погане обслуговування? В мене просто теж інтернет-магазин, а у вас цікавий кейс.
Onellid

Сообщение GoodGirl » Пт авг 20, 2021 3:47 pm

GoodGirl писал(а):Підкажіть будь ласка яким чином CRM поліпшує роботу з клієнтами і якість обслуговування? Це можливо чи ні? Просто це питання для мене дуже актуальне. В мене інтернет-магазин

іноді замовлення не вчасно виконуються, якийсь деталі втрачають. Клієнти не задоволені і я теж, потрібно це якось вирішити. Втрачати клієнт це дуже необачно в такий час.
GoodGirl

Сообщение metrik_leha » Пт авг 20, 2021 4:18 pm

Перш за все CRM не дозволить вам забувати про замовлення і їх деталі. Всі замовлення потрапляють в систему і ви можете слідкувати як ви їх виконувати. Всі інформація буде зосереджена в одному місці, тому нічого не пропустите.
У кожного клієнта буде свій профайл, завдяки йому будете мати інформацію про власних клієнтів і використовувати її для повторних продаж.
Ось раджу звернути увагу на CRM Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/ Долі пристойна CRM система, якраз для інтернет-магазина.

ИзображениеИзображение
metrik_leha

Сообщение Русл » Сб авг 21, 2021 4:05 pm

А нам понадобилась виртуальная АТС для офиса https://streamtele.com/ru/vpbx/
Выгоднее предложений чем в "Stream Telecom" не нашли. Отличные услуги, команда и сервис, а большей плюс в том, что после внедрения они помнят о клиенте и помогают, как по техническим вопросам так и со всеми остальными.
Русл

Вернуться в Другое