Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Диски на автомобіль!

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Диски на автомобіль!

Сообщение metrik_leha » Чт окт 13, 2022 7:45 am

В якому інтернет-магазині варто замовляти диски на автомобіль? Зараз такий великий вибір, але як вибрати чесного продавця? Мені потрібні диски розміру R16, буду радий якщо Підкажіть, де такі можна купити.
metrik_leha

Re: Диски на автомобіль!

Сообщение GoodGirl » Чт окт 13, 2022 7:46 am

Зараз дуже популярно ставити литі диски, вони легкі, в разі деформації легко піддаються вирівнюванню і коштують відносно недорого, тому придивіться. Я думаю не проблема такі купити.
GoodGirl

Сообщение metrik_leha » Чт окт 13, 2022 7:46 am

Найкраще купувати в місцевих автомобільних магазинах, щоб в разі чого можна було замінити на відповідний діаметр, тому-що іноді можна не вгадати. Але це особисто моя думка.
metrik_leha

Сообщение Onellid » Чт окт 13, 2022 7:47 am

metrik_leha писал(а):Найкраще купувати в місцевих автомобільних магазинах, щоб в разі чого можна було замінити на відповідний діаметр, тому-що іноді можна не вгадати. Але це особисто моя думка.

Зверніть свою увагу на диски від виробника Zorat Wheels, саме такі, я купив собі в минулому році. Мені теж потрібні були диски R13 https://avtodiski.net.ua/ua/disk/diametr-13 розміру, Я знайшов саме такі, як і хотів в цьому магазині.
Дуже зрадів, коли вони були в наявності і мені їх практично відразу після оформлення замовлення і відправили. Я дуже радий покупці, так як диски повністю виправдали мої очікування, вони виглядають так само, як і на картинці, ідеально підійшли до мого автомобіля.
Изображение
Onellid

Вернуться в Другое