metrik_leha писал(а):Я використовую оливкову олію майже в усіх стравах і з часом зрозумів, що вибір олії залежить від страви. Для салатів ідеально підходить олія з фруктовим ароматом і легкою гірчинкою, тоді як для смаження краще вибрати олію з менш вираженим смаком. Намагайся вибирати олію в темних скляних пляшках, оскільки світло може негативно вплинути на її якість та смак.
Привіт! Востаннє я купував олію в маркеті Маудау. Вони мають великий вибір оливкових олій різних регіонів виробництва, що дозволить тобі знайти ідеальний смак для своїх італійських страв.
При виборі оливкової олії
https://maudau.com.ua/category/oliia-i- ... 0=olyvkova звертай увагу на регіон виробництва, оцінюй її фруктовість та гірчинку. Наприклад, олії з Південної Італії часто мають більш м'який смак, тоді як ті з Північної - більш насичений. Завітай і ти в цей маркет, я впевнений, ти знайдеш олію, яка підкреслить смак твоїх італійських шедеврів!