metrik_leha писал(а):Мені довелося звертатися до такої клініки кілька разів через невідкладні гінекологічні проблеми. Вони дійсно працюють без перерви, і дуже швидко реагують на запити. Моя ситуація була досить серйозна, і я отримала всі необхідні медичні послуги в короткий термін. Операції робили кваліфіковані фахівці, і все пройшло без ускладнень.
Привіт! Хочу поділитися досвідом звернення до відділення ургентної гінекології в «Добробут»
https://dobrobut.com/ua/directions/oper ... logiia-247 у мене була серйозна проблема, і я потребувала термінової допомоги. Спочатку звернулась до кількох клінік, але ніде не змогли надати таку оперативну допомогу, як тут.
Тут лікарі працюють без затримок, дуже уважно вислуховують і все пояснюють. Я отримала консультацію від лікаря, який одразу призначив необхідне обстеження і лікування. Це було справжнє полегшення – я почала лікування швидко і без зайвих нервів. Тому якщо у вас є питання, пов'язані з гінекологічними проблемами, і вам потрібно терміново отримати допомогу, раджу звертатись до них. Це клініка, яка справді працює 24/7 і надає якісні послуги.