metrik_leha писал(а):Подскажите плиз как можно оригинально подарить цветы, но в смысле подача букета:) Нужно девушке во Львове что-то красивое подарить
Насправді перш за все краще дізнатися, що вашій дівчині в квітах подобається і подарувати улюблені квіти та ще й гарні і якісні, я думаю це краще будь-якої оригінальності. Зараз це взагалі дуже просто зробити перевіривши соціальні мережі чи Instagram. Там обов'язково мають бути фотографію з улюбленими квітами, так зараз всі дівчата роблять.
Якщо що для вас це зовсім не варіант, то можна подивитись на якісь певні види букетів. Можна навіть подарувати великий букет троянд чи тюльпанів зараз навіть серед тюльпанів є дуже оригінальні сорти. Про троянди навіть казати не буду, сам їх не раз купував.
Щодо мега оригінальної подачі, то тут можна взяти корзину з квітами, коробку з квітами чи букет у вигляді снопа. Дійсно, ось ці види букетів зараз доволі популярні і у Львові їх теж можна легко купити в гарних казкових магазинах. Ось тут вони точно
https://kvitna.ua/ Сам недавно купував букет-сноп і моїй дівчині дуже сподобалось.