Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Апарат ШВЛ

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Апарат ШВЛ

Сообщение Frikasse » Вс апр 19, 2020 10:34 am

Привіт, усім. Не думала, що так важко буде в інтернеті знайти контакти компанії, яка пропонує купити по бюджетній ціні апарат ШВЛ. Буду вам дуже вдячна, якщо проконсультуєте з цього питання і сподіваюся, що ви відключитеся до теми бесіди.
Frikasse

Re: Апарат ШВЛ

Сообщение Pikachu » Вс апр 19, 2020 11:49 am

Frikasse писал(а):Привіт, усім. Не думала, що так важко буде в інтернеті знайти контакти компанії, яка пропонує купити по бюджетній ціні апарат ШВЛ. Буду вам дуже вдячна, якщо проконсультуєте з цього питання і сподіваюся, що ви відключитеся до теми бесіди.

Знайома ситуація, бо мені самій нещодавно прийшлося продивитися уважно різноманітні сайти та потім оформити своє замовлення з доставкою у лікарню. Обрала та купила ось тут ortoimpex.com апарат ШВЛ який приїхав вже через декілька днів. Менеджер проконсультував з приводу вибору способу оплати та доставки, тому я не змогла пройти повз ваше повідомлення і також вирішила відписатися. У таких питаннях краще придержуватися принципу порівнювання пропозицій, тому я завжди дуже серйозно підходжу до питання пошуку обладнання.
Pikachu

Вернуться в Другое