Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

покриття гель-лаком

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

покриття гель-лаком

Сообщение kana5 » Сб янв 16, 2021 8:56 am

Будь-який набір для гель-лаку, як правило, містить необхідний сет професійних засобів, які забезпечують дотримання правильної технології та стають запорукою якісного і стійкого покриття. Тим не менш, набори можуть сильно відрізнятися по вмісту, все залежить від кінцевої мети. Зверніть увагу, що набори по комплектації поділяються на базові, розширені та додаткові набори, наприклад, набір гель-лаків для початківців. Якщо базовий набір містить лише самі необхідні засоби, приміром, знежирювач, праймер, базу, топ і клінсер, то розширений набір комплектується ще гель-лаками, лампою, засобами для догляду за нігтями, засобами для легкого зняття покриття і навіть б'юті-кейсом.Стартовий набір для покриття гель-лаком можна знайти на https://kodi-professional.ua/.
kana5

Re: покриття гель-лаком

Сообщение Markus » Вт янв 19, 2021 4:55 pm

А я мечтаю о собственном салоне.. вот ищу сейчас подходящее помещение в Киеве. Может вы мне поможете выбрать?
Markus

Re: покриття гель-лаком

Сообщение Rechka » Вт янв 26, 2021 10:16 am

Markus писал(а):А я мечтаю о собственном салоне.. вот ищу сейчас подходящее помещение в Киеве. Может вы мне поможете выбрать?

Что важно при выборе помещения особенно для сферы услуг, это клиентура. К примеру организовав вот тут https://o2-residence.com.ua/ru/commercial/ себе салон у вас постоянно будут посетители из этого комплекса. Очень часто люди не готовы ехать далеко куда-то чтобы получить ту или иную услугу и удобнее когда все находится рядом.
Rechka

Вернуться в Другое