Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Потрібен герметик

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Потрібен герметик

Сообщение Onellid » Сб апр 17, 2021 3:35 pm

Я в минулому році повністю відремонтував дах в літньому будинку, від і до, зняв старий каркас, збив новий, наклав шифер, але при сильному дощі почав підтікати кут, я знайшов в чому справа, потрібен герметик, який краще взяти для таких цілей?
Onellid

Re: Потрібен герметик

Сообщение GoodGirl » Сб апр 17, 2021 3:44 pm

Колись і я потрапляла в таку ситуацію, у мене почав потихеньку текти дах, а мені потрібно було їхати по роботі через кілька днів і я не надала цьому значення, коли повернулася просто жахнулася тому що воно розійшлося практично на всю кімнату і довелося робити глобальний ремонт
GoodGirl

Сообщение Onellid » Сб апр 17, 2021 3:49 pm

До таких питань потрібно підходити серйозно, я працював з різного роду герметиками, але це було давно, ринок змінився і потрібно уточнювати у людей, які регулярно ними користуються щоб порожньо не витратити гроші
Onellid

Сообщение metrik_leha » Сб апр 17, 2021 3:52 pm

Повністю з вами погоджуся, по-перше потрібно відразу ж реагувати коли надходить такий неприємний дзвіночок, а так само купувати тільки перевірені будівельні матеріали.
Я свого часу теж використовував їх величезну кількість, коли робив ремонти людям на замовлення, а зараз займаюся тільки по дому, проте знаю де купити той чи інший матеріал за кращою ринковою ціною і не переживати за його якість.
Одним з таким місць, де можна замовити відмінні герметики https://ars.ua/budivelni-materiali/budi ... rmetiki-1/ ось цей сайт, перевірений неодноразово, рекомендую! Брав герметик вогнестійкий Lacrisil чорний 280 мл, задоволений.

Изображение
metrik_leha

Вернуться в Другое