Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Скоро чорна пятниця!

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Скоро чорна пятниця!

Сообщение Onellid » Вс окт 23, 2022 9:21 am

Друзі, чи чекаєте Ви чорної п'ятниці? Розкажіть, що плануєте купувати і де саме? Хотілося б купити дрібну побутову техніку на кухню, шукаю такі магазини де можна було б купити побутову техніку.
Onellid

Re: Скоро чорна пятниця!

Сообщение GoodGirl » Вс окт 23, 2022 9:22 am

Я теж шукаю побутову техніку по знижці, треба купити батькам, хорошу мікрохвильовку, знайомий підказує магазин Фокстрот, купував там хтось раніше товари? Я за магазин чув, але там нічого не купував.
GoodGirl

Сообщение Onellid » Вс окт 23, 2022 9:22 am

Доброго дня. Я раніше теж в цьому магазині не купував нічого, зараз мене теж цікавлять магазини побутової техніки. Загляну туди, подивлюся які там знижки і на що саме будуть знижки.
Onellid

Сообщение metrik_leha » Вс окт 23, 2022 9:23 am

Onellid писал(а):Доброго дня. Я раніше теж в цьому магазині не купував нічого, зараз мене теж цікавлять магазини побутової техніки. Загляну туди, подивлюся які там знижки і на що саме будуть знижки.

Привіт. Ви можете подивитися дрібну побутову техніку на кухню в магазині Фокстрот, там завжди великий асортимент на товари, до того ж багато з них, йдуть зі знижкою.
Останнім часом, тільки там купую товари, які мені треба. Доставка дуже швидка, і товар якісний. Не люблю переплачувати, тому довіряю тільки перевіреним часом магазинам, як цей.
Чекаю Чорної пятниці https://www.foxtrot.com.ua/uk/actions/black_friday Щоб купити потрібні товари, зі ще більшою знижкою.
Изображение
metrik_leha

Вернуться в Другое