metrik_leha писал(а):Друзі, підкажіть, який смартфон мені краще купити, я шукаю модель з великим екраном, якісною камерою і потужним процесором. Якщо у вас є рекомендації або власний досвід використання, тоді чекаю на ваші поради.
Раджу купити смартфон в офіційному інтернет-магазині YA.UA
https://ya.ua/smartfony/ З особистого досвіду знаю, що там завжди порядок із гарантією та лише білий товар. Якщо вибирати конкретну модель зараз, то все залежить від твого бюджету та завдань. Для тих, хто цінує стабільність і круті камери, iPhone 15 або 16 серії залишаються еталоном, бо софт працює ідеально роками. Якщо більше до душі Android, то Google Pixel 9 або 10 — це найкращий досвід чистої системи та неймовірних фотографій за допомогою штучного інтелекту. У середньому сегменті зараз дуже круто почуваються Samsung серії A55 або щось із лінійки Xiaomi Redmi Note 13/14 Pro, де ставлять чудові екрани та батареї, яких спокійно вистачає на два дні. Обов'язково звертай увагу на обсяг оперативної пам'яті, зараз краще брати мінімум 8 або 12 ГБ, щоб апарат не почав гальмувати через рік. Також дивись на потужність зарядки в комплекті, бо деякі сучасні моделі вміють заряджатися до 100% всього за 20-30 хвилин. Вибір великий, тож орієнтуйся на те, що тобі важливіше — ігри, фото чи просто автономність.