Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Власний бізнес

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Власний бізнес

Сообщение Markus » Ср дек 27, 2023 3:01 pm

Чи варто зараз розпочинати якусь діяльність? Мене цікавить виробництво і продаж солодощів. Якщо я все ж таки вирішу це зробити, як розкрутити свій бізнес, з чого почати?
Markus

Re: Власний бізнес

Сообщение Rechka » Чт дек 28, 2023 8:45 pm

Markus писал(а):Чи варто зараз розпочинати якусь діяльність? Мене цікавить виробництво і продаж солодощів. Якщо я все ж таки вирішу це зробити, як розкрутити свій бізнес, з чого почати?

Завжди гарна реклама то була половина успіху, а тим паче зараз коли така велика конкуренція. Дуже важливо розробити покроковий алгоритм дій для просування вашого бізнесу і ви не будете виділяти кошти в надії, що ідея спрацює. З комунікаційною стратегією ви точно будете знати, що зробити й скільки витратити, щоб отримати бажаний результат. Споживачі обиратимуть ваш бренд, навіть якщо серед конкурентів є компанія, яка демпінгує ціни на товари/послуги.
Rechka

Сообщение yana-shevchenko » Вт окт 29, 2024 9:49 pm

Мені теж це цікаво.
yana-shevchenko

Сообщение трамвайкина » Вт окт 29, 2024 9:51 pm

Вже відкрила свій бізнес і шукаю де краще розмістити рекламу. Поки що вибрала Фейсбук. Вже тут https://voicemarketing.com.ua/blog/pidk ... bineti-fb/ прочитала Гайд: Як додати картку до рекламного кабінету ФБ. Ця стаття стала для мене відкриттям! Додавання картки до рекламного кабінету Facebook перестало виглядати таким складним. Завдяки докладному гайду зрозуміла кожен крок, тепер можу допомогти навіть знайомим. Поради подані доступною мовою, що дозволяє зберегти час і уникнути помилок.
трамвайкина

Вернуться в Другое