Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Шукаю фарбу для волосся!

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Шукаю фарбу для волосся!

Сообщение Onellid » Пн июн 24, 2024 10:13 am

Шукаю якісну фарбу для волосся і хотів би почути ваші рекомендації щодо інтернет-магазинів. Де ви замовляєте фарбу для волосся і які бренди рекомендуєте? Важливо, щоб фарба була стійкою і не пошкоджувала волосся. Чи є у когось досвід замовлення фарби онлайн? Які магазини і марки ви обираєте? Дякую за будь-яку інформацію та поради!
Onellid

Re: Шукаю фарбу для волосся!

Сообщение GoodGirl » Пн июн 24, 2024 10:14 am

Привіт! Я фарбу для волосся завжди замовляю онлайн. Це зручно і вибір більший. Можу поділитися своїм досвідом, якщо цікаво. В мене є декілька перевірених магазинів, буду дома, скину вам посилання.
GoodGirl

Сообщение Onellid » Пн июн 24, 2024 10:14 am

Я зазвичай купую фарбу від бренду Wella або L'Oréal. Вони добре тримають колір і не пошкоджують волосся. Спробуйте, думаю, вам сподобається. Купую в місцевому магазині косметики, не люблю чекати доставку довго.
Onellid

Сообщение metrik_leha » Пн июн 24, 2024 10:14 am

Onellid писал(а):Я зазвичай купую фарбу від бренду Wella або L'Oréal. Вони добре тримають колір і не пошкоджують волосся. Спробуйте, думаю, вам сподобається. Купую в місцевому магазині косметики, не люблю чекати доставку довго.

Доброго дня! Вже не вперше замовляю засоби для волосся у Beauty Prof, і цього разу вирішила спробувати фарбу для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-fa ... -volossya/ від Crazy Color.
Результат просто бомба! Колір вийшов насиченим і тримається дуже довго. Магазин пропонує широкий вибір фарб від відомих брендів, таких як Chi та Goldwell, тому тут завжди можна знайти щось підходяще. Доставка завжди вчасна, а консультанти допомагають визначитися з вибором. Якщо хочете круту фарбу для волосся, рекомендую цей магазин, тут є все, що потрібно!

Изображение
metrik_leha

Вернуться в Другое