metrik_leha писал(а):Саме кабелі MC4-ХТ60 я і розглядаю для своїх панелей. Чи були якісь проблеми з доставкою або якістю продукції? І ще цікавить, чи варто брати додаткові адаптери для підключення до автомобільного акумулятора? Думаю, це може бути корисним у випадку тривалих поїздок. Хотілося б почути більше про ваш досвід з конкретними брендами та моделями аксесуарів.
Щодо аксесуарів
https://it-expert.top/alternativna-ener ... aksesuari/ рекомендую звернути увагу на інтернет-магазин It-експерт. У них широкий асортимент товарів, детальні описи та офіційна гарантія на продукцію. Наприклад, там є чудовий автомобільний зарядний пристрій VIA Energy Cigarette cable та кабелі для сонячних панелей, які ви шукаєте.
Ще можу порадити адаптер Power Hub Alternator Charge Adapter для заряджання від автомобільного акумулятора – це дуже зручно під час подорожей. Швидка доставка по Україні теж приємний бонус. Раджу переглянути їхній каталог на офіційній сторінці. Особисто я неодноразово користувався їхніми послугами і завжди залишався задоволений.