Markus писал(а):Є питання по криптовалюті хто розбирається? Чули про Toncoin (TON)? Хочу його купити. Як це правильно зробити?
Що можу сказати... Toncoin (TON) - це дійсно цікавий проект. Він виріс з ідеї блокчейну для Telegram і має потенціал для масштабного впровадження.
Щодо купівлі, раджу почати з вивчення проекту на
https://www.web3.org.ua/iak-kupyty-toncoin-ton/ там є корисна інформація про особливості TON та способи його придбання.
Особисто я купую TON через decentralized exchange (DEX), наприклад, Uniswap. Це дає більше контролю над активами. Однак для новачків централізовані біржі можуть бути простішими у використанні.
Важливо: перед купівлею створіть надійний гаманець. Я віддаю перевагу апаратним, як-от Ledger чи Trezor.
Застереження: не піддавайтесь FOMO (страху упустити можливість). Аналізуйте ринок і входьте поступово.
Також зверніть увагу на ліквідність TON та його інтеграцію з іншими проектами. Це може вплинути на довгострокову цінність.
Пам'ятайте про диверсифікацію. TON може бути перспективним, але не вкладайте всі яйця в один кошик.