Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Як правильно вчинити?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Як правильно вчинити?

Сообщение metrik_leha » Сб сен 21, 2024 7:04 pm

Привіт! У мене виникла така ситуація: сусід по дачі захопив частину нашої ділянки, поставив паркан і не хоче нічого обговорювати. Я навіть не знаю, як правильно вчинити. Що робити в такому випадку? Чи є законні способи повернути свою ділянку? Дуже не хочеться затівати скандали або витрачати час на суди, але здається, що без цього не обійтися. Можливо, хтось стикався з чимось подібним?
metrik_leha

Re: Як правильно вчинити?

Сообщение GoodGirl » Сб сен 21, 2024 7:05 pm

Привіт! Неприємна ситуація, розумію твоє занепокоєння. Мені здається, перш за все, варто спробувати вирішити це питання мирним шляхом. Спробуй ще раз поговорити із сусідом, може, запропонувати йому спільно перевірити межі ділянок із кадастровим інженером. Це допоможе точно визначити, хто правий. Якщо ж сусід не погоджується на такі дії, то, на жаль, може знадобитися втручання юристів або навіть суду. Важливо зберігати всі документи на ділянку та можливі докази твоєї правоти, якщо справа дійде до розгляду.
GoodGirl

Сообщение metrik_leha » Сб сен 21, 2024 7:05 pm

Дякую за пораду! До речі, я вже пропонував сусідові викликати спеціаліста для перевірки меж, але він категорично відмовився. Боїться, мабуть, що доведуть його неправоту. А документи на ділянку у мене всі є, з цим проблем немає. Але як знайти хорошого юриста? Я ніколи раніше з такими питаннями не стикався і не знаю, кому довіряти. Може, у тебе є знайомий спеціаліст або ти знаєш, де можна знайти перевірених адвокатів у таких справах?
metrik_leha

Сообщение Onellid » Сб сен 21, 2024 7:07 pm

Розумію, що знайти грамотного юриста — це важливо, особливо у таких делікатних питаннях. Якщо ти шукаєш перевірених адвокатів, раджу заглянути на сайт https://pravovsim.org/lawyers , де зібрано інформацію про професіоналів у галузі права. На цьому ресурсі можна знайти юристів, які спеціалізуються на земельних спорах і можуть запропонувати компетентну допомогу. На сайті представлені контакти спеціалістів, відгуки клієнтів, а також інформація про їхній досвід. Ти зможеш обрати того, хто тобі найбільше підходить. Також важливо, щоб юрист не тільки допоміг із документами, але й зміг вести переговори із сусідом, можливо, це допоможе вирішити питання без суду. Сподіваюся, що з їхньою допомогою тобі вдасться швидко вирішити проблему без зайвих конфліктів.

Изображение
Onellid

Вернуться в Другое