Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Як здійснити герметизацію вікон?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Як здійснити герметизацію вікон?

Сообщение metrik_leha » Чт сен 26, 2024 1:43 am

Мені цікаво, як правильно герметизувати вікна на зиму. Зазвичай у мене після монтажу залишаються невеликі щілини між рамами та стіною, і я не впевнений, як з цим боротися. Чув, що це може впливати на теплоізоляцію, але не знаю, які матеріали найкращі для герметизації. Можливо, хтось має досвід і може порадити, з чого почати?
metrik_leha

Re: Як здійснити герметизацію вікон?

Сообщение GoodGirl » Чт сен 26, 2024 1:43 am

Я вже кілька років сам займаюся герметизацією своїх вікон, тож можу поділитися досвідом. Зазвичай використовую монтажну піну для заповнення щілин, а зверху наношу силіконовий герметик. Важливо вибрати піну, яка підходить для зими, бо вона краще тримається в холодну погоду. Герметик закріплює піну і захищає від вологи. Але це залежить від типу вікон, тому обов'язково перевір, чи все підходить саме для твоїх.
GoodGirl

Сообщение metrik_leha » Чт сен 26, 2024 1:43 am

Мені здається, що у мене якраз проблема з тим, що раніше використовували не ту піну. Чи є якісь інші варіанти, крім піни? І ще, чи потрібно повністю знімати старий герметик, якщо він вже почав тріскатися? Просто не хотів би робити це кожного року, якщо можна уникнути.
metrik_leha

Сообщение Onellid » Чт сен 26, 2024 1:44 am

metrik_leha писал(а):Мені здається, що у мене якраз проблема з тим, що раніше використовували не ту піну. Чи є якісь інші варіанти, крім піни? І ще, чи потрібно повністю знімати старий герметик, якщо він вже почав тріскатися? Просто не хотів би робити це кожного року, якщо можна уникнути.

Якщо старий герметик тріскається, краще його зняти, адже новий не триматиметься на проблемній поверхні. Якщо не хочеш возитися з піною та герметиком щороку, рекомендую обрати надійніші рішення.

Наприклад, варто звернути увагу на спеціальні матеріали для герметизації вікон, про які можна більше дізнатися на сторінці компанії Вікнова Плюс. Там є широкий вибір матеріалів для герметизації вікон https://viknovaplus.com.ua/uk/germetizacija-vikon/ головне — вони забезпечують довготривалий ефект. Плюс, у них є доставка по всій Україні, так що не доведеться шукати потрібні матеріали по місту.

Изображение
Onellid

Вернуться в Другое