Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Моя порада щодо стоматолога в Дніпрі

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Моя порада щодо стоматолога в Дніпрі

Сообщение metrik_leha » Пт окт 18, 2024 1:52 pm

Мій досвід зі встановленням імпланта був доволі неприємним спочатку, але саме тому я обрав приватну стоматологію в Дніпрі, і не пожалкував. Почалося все з того, що я втратив зуб через невдале лікування в іншій клініці, де мені не надали належної уваги і зробили все надто поспіхом. З часом на місці втраченого зуба почався дискомфорт: їсти стало складно, почав відчувати незручності під час розмов. Довго вагався, чи звертатися знову до лікаря, але одного разу друг порадив мені приватну стоматологію в Дніпрі. Він сам проходив там курс лікування і був дуже задоволений. З першого ж візиту я зрозумів, що це зовсім інший рівень сервісу. Мене зустріли в сучасно обладнаній клініці, де я відчув, що мене слухають і розуміють. Лікарі пояснили всі етапи лікування, зокрема, що імплантація потребує уважної підготовки. Спочатку потрібно було зробити КТ-знімок, щоб оцінити стан кістки. Після цього мені пояснили, що потрібна процедура нарощування кістки перед встановленням імпланта. Мене заспокоїли, що все пройде безболісно, і, чесно кажучи, я був вражений, наскільки плавно і професійно все відбувалося. Операція пройшла без ускладнень, і хоча відновлення займало деякий час, я отримав постійну підтримку від команди клініки. Найбільше вразило те, що після процедури я не відчував жодного болю, чого боявся найбільше. Через кілька місяців мені вже поставили постійний імплант, який виглядає так природно, що я забув про всі свої минулі проблеми. Можу впевнено порадити цю приватну стоматологію в Дніпрі https://dantistclinic.com.ua/ua/ тим, хто шукає високоякісне лікування без зайвих проблем.
metrik_leha

Вернуться в Другое