Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Як забронювати квиток на автобус до Кракова?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Як забронювати квиток на автобус до Кракова?

Сообщение metrik_leha » Пн ноя 25, 2024 4:11 pm

Хочу їхати до Кракова автобусом, але не знаю, як краще забронювати квиток. Чи зручно це робити онлайн? Також цікавить, чи можна одразу обрати місце, і як оплачувати квиток? Які документи потрібні для поїздки? Якщо хтось уже користувався послугами Contrabus на цьому маршруті, розкажіть, будь ласка, про ваш досвід – наскільки легко і швидко відбувається бронювання, і чи все було без проблем?
metrik_leha

Re: Як забронювати квиток на автобус до Кракова?

Сообщение Onellid » Пн ноя 25, 2024 5:41 pm

Якщо хочеш швидко і без зайвих проблем забронювати квиток, заходь на contrabus.ua/ua/lviv-krakiv. Сайт дуже зручний, там можна одразу обрати місце, подивитися розклад і оплатити квиток онлайн. Після оплати електронний квиток надсилається на пошту, і його достатньо показати водієві під час посадки. Я користувався цим сервісом минулого місяця, і все пройшло ідеально. Процес бронювання зайняв лише кілька хвилин, ніяких складнощів. Щодо документів, потрібен лише паспорт для перетину кордону. Якщо шукаєш надійний спосіб забронювати квиток до Кракова, Contrabus – найкращий варіант.
Onellid

Вернуться в Другое