Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Серіали в українській озвучці

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Серіали в українській озвучці

Сообщение metrik_leha » Вс янв 05, 2025 2:47 pm

Часто стикаюся з проблемою, коли не можу знайти серіали з якісною українською озвучкою. Особливо важко знайти нові сезони популярних серіалів. Може, порадите перевірений ресурс, де є новинки з українською озвучкою? Також цікавить, чи можна там подивитися трейлери до майбутніх сезонів?
metrik_leha

Re: Серіали в українській озвучці

Сообщение Onellid » Вс янв 05, 2025 3:25 pm

Рекомендую звернути увагу на сайт UAFLIX. Це платформа, яка спеціалізується на серіалах в українському дубляжі. Наприклад, там можна знайти трейлер до https://uafix.net/serials/korol-tayemnic/ і це допоможе визначитися, чи варто чекати на цей серіал. Що мені подобається, так це те, що на UAFLIX є не лише популярні серіали, але й багато новинок. Усі серії доступні для безкоштовного перегляду, причому без зайвої реклами, яка зазвичай псує перегляд. Платформа також дозволяє легко знаходити серіали за жанрами чи популярністю. Сайт однозначно вартий уваги для тих, хто любить дивитися серіали українською мовою.
Onellid

Re: Серіали в українській озвучці

Сообщение metrik_leha » Вс янв 05, 2025 3:37 pm

Дякую за підказку, сайт справді крутий! Нарешті знайшов, де можна подивитися трейлери і знайти нові сезони українською. «Король таємниць» точно буду чекати, а UAFLIX вже додав до своїх закладок.
metrik_leha

Вернуться в Другое