Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Скільки годин на день можна носити контактны лінзи?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Скільки годин на день можна носити контактны лінзи?

Сообщение metrik_leha » Сб янв 18, 2025 11:13 am

Привіт усім! У мене виникло питання про контактні лінзи. Скільки годин на день їх можна носити, щоб не нашкодити очам? Я працюю за комп’ютером цілий день, і до вечора відчуваю дискомфорт. Може, проблема у тому, що я використовую лінзи занадто довго? Розкажіть про свій досвід, будь ласка.
metrik_leha

Re: Скільки годин на день можна носити контактны лінзи?

Сообщение Onellid » Сб янв 18, 2025 11:15 am

Привіт! Особисто я ношу лінзи до 8-10 годин на день, але це залежить від типу лінз і стану очей. Мій офтальмолог сказав мені: не носити довше, ніж потрібно, і давати очам відпочивати. Також важливо використовувати зволожуючі краплі, якщо багато працюєш за монітором або в сухому приміщенні.
Onellid

Сообщение metrik_leha » Сб янв 18, 2025 11:15 am

Дякую за відповідь! У мене лінзи з позначкою «дихаючі», але я ношу їх зранку до пізнього вечора, інколи до 14 годин. Тепер розумію, що, можливо, це занадто багато. Можливо, проблема саме в моєму підході. Буду вдячний, якщо порадите щось про відпочинок для очей чи перерви під час носіння лінз.
metrik_leha

Сообщение GoodGirl » Сб янв 18, 2025 11:18 am

Я так розумію, що ти точно перевантажуєш очі, особливо якщо носиш контактні лінзи https://luxoptica.ua/ua/contact-lenses-and-solutions/ так довго. Навіть якщо це дихаючі лінзи, очам все одно потрібен відпочинок. Лікар радив мені робити перерви кожні кілька годин та знімати лінзи хоча б на годину-дві. А ще, якщо носиш їх більше 8-10 годин, обов'язково використовуй зволожуючі краплі. І важливо завжди дотримуватись правил догляду за лінзами. Це не тільки про комфорт, але й про здоров’я очей.

Изображение
GoodGirl

Вернуться в Другое