Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Як обрати меблі?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Як обрати меблі?

Сообщение Markus » Ср апр 16, 2025 2:08 pm

Друзі, чи є в інтернеті хороші меблі? Дійсно щоб не просто гарна картинка, а замовити і вони слугували мені років з 30.
Markus

Re: Як обрати меблі?

Сообщение stormfale » Ср апр 16, 2025 2:21 pm

Я думаю, всі ми в першу чергу орієнтуємося на ціну, бо інакше ніяк - як би нам щось не подобалося, а якщо по ціні дорого - купівля буде неможливою.
Більш менш по цінам можна подивитися меблі в Розетці https://rozetka.com.ua/ua/kuhonnie-moduli/c4655168/ , можна тут подивитися.
Изображение
stormfale

Re: Як обрати меблі?

Сообщение Rechka » Ср апр 16, 2025 2:54 pm

Markus писал(а):Друзі, чи є в інтернеті хороші меблі? Дійсно щоб не просто гарна картинка, а замовити і вони слугували мені років з 30.

Мабуть, майже кожен хто купує в інтернеті стикався з таким: на фото — казка, в реальності — “ну таааке собі”. Тому я теж довго сумнівався, чи реально знайти щось хороше в інтернеті, особливо коли мова про меблі, які хочеться мати надовго, а не на пару років.

Натрапив на сайт https://www.spalnia.com.ua/ua/ — і скажу чесно, це зовсім інший рівень. Вони роблять спальні з натурального дерева, і це відчувається навіть на фото. Не якийсь там ламінат, що розсихається через рік, а справжній масив — дуб, вільха, бук. А якщо дерево якісно оброблене, то воно може прослужити десятки років. І що ще подобається — дизайн у них не “з минулого тисячоліття”, а такий, знаєш, сучасний, мінімалістичний, але з душею.

Тут ще момент — ти купуєш не просто ліжко чи шафу, а річ, яка буде створювати настрій у кімнаті. І коли це дерево — воно дихає, пахне, воно “живе”. До того ж, у них є можливість обрати розміри, кольори, узгодити все — як для себе. Тому якщо шукаєш меблі не на сезон, а “щоб і дітям дісталося” — реально варто глянути.
Rechka

Вернуться в Другое