Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Де зараз купити фільтри для імпортної сільгосптехніки?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Де зараз купити фільтри для імпортної сільгосптехніки?

Сообщение Onellid » Пн июн 23, 2025 8:46 am

Люди, виручайте, бо я вже голову зламав! Хто стикався — підкажіть, де зараз купити фільтри для імпортної сільгосптехніки? Маю пару тракторів John Deere і ще один Claas, а з фільтрами просто біда. То не ті привозять, то підробка якась, то ціна така, що смішно плакати. На місці у нас вибір мізерний, а через інтернет — не завжди ясно, чи те пришлють. Може, хтось уже замовляв десь і точно знає, що якість нормальна і підходять чітко під модель? Бо сезон зараз, а техніка стоїть без масла і повітряного фільтра.
Onellid

Re: Де зараз купити фільтри для імпортної сільгосптехніки?

Сообщение GoodGirl » Пн июн 23, 2025 8:48 am

Ой, як я тебе розумію! У нас теж минулого року таке саме було — чоловік аж за голову хапався. Замовили в якомусь випадковому магазині, так нам прислали не те, що треба, ще й виявились вони геть не оригінальні. З того часу замовляємо тільки у перевіреному магазині. Там прям окремий розділ є — фільтри для імпортної сільгосптехніки, і все чітко під модель, як треба. Я коли перший раз туди зайшла, подумала, що нічого не знайду, але на диво — розібралася за 10 хвилин. Там є і повітряні, і паливні, і гідравлічні — все, що треба.
GoodGirl

Сообщение Onellid » Пн июн 23, 2025 8:48 am

О, дякую тобі велике, реально допомогла, бо вже думав, що на сервіс поїду знову переплачувати! А скажи, будь ласка, як ти там вибирала? Вони самі щось підказують, чи треба точно знати номер фільтра? Бо я по John Deere ще розберуся, а от Claas там складніше, не все розібрано по моделях у багатьох магазинах. Хочу нормально взяти, щоб не експериментувати знову.
Onellid

Сообщение GoodGirl » Пн июн 23, 2025 8:51 am

Та я тебе прекрасно розумію, ми теж боялися знову влетіти на гроші. Але там, де ми замовляємо — усе зручно зроблено. Є окремий каталог на фільтри для імпортної сільгосптехніки https://ultrafilter.com.ua/catalog/filtry-dlya-importnoy-selkhozt/ , і там реально дуже детальний підбір. Якщо навіть не впевнений, то в них на сайті є консультанти, можна написати їм або подзвонити, і вони підбирають фільтр під твій трактор або комбайн. У нас була ситуація, що на одну модель Claas взагалі ніхто не міг нічого знайти. Я ще тоді спеціально перевірила — фільтр підійшов ідеально. Якість хороша, не ллється нічого, все щільно стало, як рідне. От реально, коли попадаєш на нормальних продавців, то й голова не болить. Тепер тільки там і замовляємо.

Изображение
GoodGirl

Вернуться в Другое