Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Де в Києві можна нормально вдягтись?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Де в Києві можна нормально вдягтись?

Сообщение Onellid » Пн июл 21, 2025 6:33 pm

Хлопці, допоможіть порадою! Не знаю, куди звернутись, чесно. Працюю в креативній сфері, постійно тусовки, зустрічі з клієнтами, а виглядаю, як з маркету біля дому... Хочеться чогось стильного, не шаблонного, але щоб і якість була, і щоб не «масмаркет на кожному кроці». Обходив купу магазинів — усе якесь однотипне, ще й розміри не підходять. Може, хтось підкаже, де реально можна знайти щось круте, але не з криком на грудях, типу "мода 2020"? Бо вже нерви не витримують...
Onellid

Re: Де в Києві можна нормально вдягтись?

Сообщение metrik_leha » Пн июл 21, 2025 6:35 pm

Розумію тебе, я сам довго шукав щось таке, щоб було стильне, але не як в усіх. Мене виручив один магазин у центрі — Helen Marlen. Я зайшов туди випадково, бо був у ТЦ "Мандарин Плаза" з дружиною, і просто залип. Там підбірка — просто вогонь. Речі не банальні, а такі, що дивишся і думаєш: “Оце — моє”. І воно не просто виглядає круто, а реально якісне. Я взяв там пальто й штани — носив осінь і весну, виглядає, як нове. Ціни кусаються, але воно того варте.
metrik_leha

Сообщение Onellid » Пн июл 21, 2025 6:35 pm

О, дякую, дуже в тему, бо я теж часто буваю біля того "Мандарин Плаза", але якось не звертав уваги на цей магазин. Скажи, а як там з вибором? Бо я, чесно кажучи, трохи перебірливий — не люблю, коли все чорне, сіре і одноманітне. І ще — вони там більше на класику чи на щось нестандартне орієнтовані? Я от люблю щось таке, щоб і з характером, але без цирку.
Onellid

Сообщение metrik_leha » Пн июл 21, 2025 6:38 pm

Та якраз тим і вразило, що в Helen Marlen в ТЦ Мандарин Плаза https://helen-marlen.com/ua/men дуже різний вибір. Там є і класика — стримані пальта, мінімалістичні костюми, але є й речі з вау-ефектом — незвичні крої, цікаві фактури, кольори. Я, наприклад, взяв штани з асиметричними деталями й жакет, який виглядає просто шикарно — і в офіс можна, і на неформальні зустрічі. Ще сподобалось, що персонал не чіпляється, дає час усе роздивитись. Якщо ти шукаєш щось стильне, але не хочеш виглядати "як з обкладинки каталогу для масмаркету", то тобі точно туди. Тим паче, що магазин знаходиться прямо в Мандарин Плаза — зручно й легко знайти.

Изображение
metrik_leha

Вернуться в Другое