Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

навантажувач

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

навантажувач

Сообщение Onellid » Вт авг 19, 2025 6:22 pm

Скажіть, хтось уже купував навантажувач у Logistic Forklift? Цікавить, наскільки це надійна компанія і чи варто у них замовляти велику покупку. Поділіться реальними відгуками.
Onellid

Re: навантажувач

Сообщение GoodGirl » Вт авг 19, 2025 7:21 pm

Я теж мав страх, що впарять б/в під виглядом «нової». Інтернет забитий оголошеннями, де фото красиві, а на ділі техніка вже бачила три життя. У мене так було зі штабелером, який через місяць почав сипатися. Після того я вирішив, що краще купити складську техніку в компанії з ім’ям, і натрапив на Logistic Forklift. Купував у них рокли та штабелер — усе нове, із сертифікатами, заводськими номерами, у коробках. Навіть інструкції й гарантійні талони дали. І головне — вони реально займаються сервісом: якщо щось ламається чи потрібна консультація, можна дзвонити й отримати допомогу. Це, повір, набагато краще, ніж потім шукати, хто полагодить «ноунейм». Так що мій досвід показав: краще один раз переплатити трохи за офіційний товар, ніж двічі купувати «лівак».
GoodGirl

Вернуться в Другое