Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Напої з алкоголем

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Напої з алкоголем

Сообщение GoodGirl » Ср авг 20, 2025 1:58 pm

Вітаю. Цікавить порада від тих, хто вже експериментував із гарячими коктейлями. Маю Алкогольний напій Aznauri Espresso 5 років і думаю, чи можна використати його для зимових вечірок, щоб створити щось на зразок кавових або шоколадних напоїв із алкоголем. Не знаю, наскільки він добре розкривається у гарячих міксах і чи не втрачає свого смаку. Поділіться досвідом, будь ласка, бо не хотілося б зіпсувати продукт.
GoodGirl

Re: Напої з алкоголем

Сообщение Onellid » Ср авг 20, 2025 1:58 pm

О, я тобі скажу – з ним можна зробити просто неймовірні зимові штуки! Я готував гарячий коктейль із кави, додавав туди Aznauri Espresso 5 років і трішки кориці – вийшло щось особливе. Теплий аромат розкривається ще краще, ніж у холодних варіантах. Смак стає більш м’яким, але при цьому глибоким, з легкими шоколадними нотами. Це реально ідеальний варіант для вечора біля каміну чи навіть для компанії друзів узимку.
Onellid

Сообщение GoodGirl » Ср авг 20, 2025 1:58 pm

Дякую за відповідь, звучить цікаво. А які пропорції ти зазвичай використовуєш? Бо боюся, що якщо додати забагато напою, то він може перебити смак кави або зробити коктейль занадто міцним. Хочу знайти золоту середину, щоб і тепло, і приємно пилося.
GoodGirl

Сообщение Onellid » Ср авг 20, 2025 1:59 pm

Я зазвичай роблю так: десь 40 мл Алкогольного напою Aznauri Espresso 5 років https://maudau.com.ua/product/alkoholnyi-napii-aznauri-espresso-5-rokiv-30-05-l , потім 150 мл гарячої міцної кави, ложку цукру або меду за смаком і трішки кориці чи мускату зверху. Іноді додаю ще трохи збитих вершків – виходить прям десерт у чашці. Смак не перебивається, навпаки, напій красиво «вливається» у каву, і аромат стає більш вираженим. А ще пробував із гарячим шоколадом – це взагалі щось неймовірне, особливо коли на вулиці холодно. Азнаuri Espresso 5 років додає напою характеру, робить його глибшим і більш насиченим, при цьому не втрачається легка кавова гірчинка. Справді, коли робиш такі мікси, відчуваєш, що цей напій створений для затишних вечорів. Навіть мої друзі, які не дуже люблять гарячі коктейлі, були вражені, наскільки це смачно. Я впевнений, що тобі теж сподобається – головне не переборщити з пропорціями, а решта вже залежить від настрою і компанії.

Изображение
Onellid

Вернуться в Другое