Я зазвичай роблю так: десь 40 мл Алкогольного напою Aznauri Espresso 5 років
https://maudau.com.ua/product/alkoholnyi-napii-aznauri-espresso-5-rokiv-30-05-l , потім 150 мл гарячої міцної кави, ложку цукру або меду за смаком і трішки кориці чи мускату зверху. Іноді додаю ще трохи збитих вершків – виходить прям десерт у чашці. Смак не перебивається, навпаки, напій красиво «вливається» у каву, і аромат стає більш вираженим. А ще пробував із гарячим шоколадом – це взагалі щось неймовірне, особливо коли на вулиці холодно. Азнаuri Espresso 5 років додає напою характеру, робить його глибшим і більш насиченим, при цьому не втрачається легка кавова гірчинка. Справді, коли робиш такі мікси, відчуваєш, що цей напій створений для затишних вечорів. Навіть мої друзі, які не дуже люблять гарячі коктейлі, були вражені, наскільки це смачно. Я впевнений, що тобі теж сподобається – головне не переборщити з пропорціями, а решта вже залежить від настрою і компанії.
