Звісно! Я недавно мав досвід, тому можу детально розповісти. Авіадоставка з Китаю
https://semero.ua/shipping/package/parcel-delivery-from-china-to-ukraine/ зараз працює досить швидко — у мене посилка була вже через 6 днів після відправки. Це реально зручно, бо не треба чекати місяць, як із морем чи наземною доставкою. Я користувався послугами компанії «Semero» — у них є різні варіанти: якщо вантаж від 100 кг, то роблять авіафрахт через Європу, а дрібні посилки чи документи від 0,5 кг відправляють DHL Express, UPS, FedEx чи TNT. Дуже зручно, що в них є митні склади в Польщі та Словаччині, тому процедура оформлення йде швидше й без зайвих затримок.
Щодо ціни — мінімальна вартість доставки починається від 5000 грн, але тут усе залежить від ваги й типу відправлення. З плюсів: дають трек-номер, можна відстежувати весь шлях, і ще кур’єр приносить прямо під двері. У мене жодних проблем із митницею не було, бо всі документи оформлюють одразу. Тож можу сказати точно — для мене це було найзручніше рішення, і якщо важлива швидкість, то авіадоставка — без варіантів.