Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Маю питання щодо замовлень з Китаю

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Маю питання щодо замовлень з Китаю

Сообщение GoodGirl » Чт сен 11, 2025 10:18 am

Доброго дня! Маю питання щодо замовлень з Китаю. Останнім часом планую придбати кілька товарів для роботи, але переживаю за доставку. Чула різні відгуки: у когось посилки йдуть швидко, інші кажуть, що довго стоять на митниці. Цікавить саме авіадоставка, бо хочеться швидше отримати. Хто вже мав досвід — підкажіть, які компанії краще обрати, щоб усе прийшло вчасно та без зайвих проблем?
GoodGirl

Re: Маю питання щодо замовлень з Китаю

Сообщение Onellid » Чт сен 11, 2025 10:19 am

О, тема знайома! Я сам не раз замовляв із Китаю різні речі, від дрібних посилок до вантажів для роботи. І скажу чесно: різниця між сервісами величезна. Якщо вибираєш найдешевший варіант, то часто сидиш і чекаєш тижнями, а то й місяцями. Авіадоставка справді рятує, бо все приходить у рази швидше. Головне — щоб компанія мала нормальний сервіс підтримки та прозорі тарифи, тоді не буде сюрпризів.
Onellid

Сообщение GoodGirl » Чт сен 11, 2025 10:20 am

Дякую вам за відгук! А можете трохи конкретніше написати про терміни? Скільки часу реально чекали на посилку при авіадоставці? І чи були проблеми з митницею? Бо для мене важливо, щоб не довелося потім бігати і щось самій оформлювати. Цікавить ще й орієнтовна ціна, бо треба розуміти, чи вигідно це при невеликих об’ємах.
GoodGirl

Сообщение Onellid » Чт сен 11, 2025 10:21 am

Звісно! Я недавно мав досвід, тому можу детально розповісти. Авіадоставка з Китаю https://semero.ua/shipping/package/parcel-delivery-from-china-to-ukraine/ зараз працює досить швидко — у мене посилка була вже через 6 днів після відправки. Це реально зручно, бо не треба чекати місяць, як із морем чи наземною доставкою. Я користувався послугами компанії «Semero» — у них є різні варіанти: якщо вантаж від 100 кг, то роблять авіафрахт через Європу, а дрібні посилки чи документи від 0,5 кг відправляють DHL Express, UPS, FedEx чи TNT. Дуже зручно, що в них є митні склади в Польщі та Словаччині, тому процедура оформлення йде швидше й без зайвих затримок.
Щодо ціни — мінімальна вартість доставки починається від 5000 грн, але тут усе залежить від ваги й типу відправлення. З плюсів: дають трек-номер, можна відстежувати весь шлях, і ще кур’єр приносить прямо під двері. У мене жодних проблем із митницею не було, бо всі документи оформлюють одразу. Тож можу сказати точно — для мене це було найзручніше рішення, і якщо важлива швидкість, то авіадоставка — без варіантів.

Изображение
Onellid

Вернуться в Другое