Markus писал(а):Допоможіть прийняти рішення. Є певна сума грошей, хочу купити квартиру. Говорять що квартири у старих будинках набагато дешевші. Але ото як подумаєш що там ремонт робити, плюс мене трішки лякають під'їзди в старих домах, та і взагалі самі дома такі трішки страшненькі. Що порадите робити?
З власного досвіду можу сказати, що "дешева" квартира у старому будинку — це часто ілюзія. Ти заощадиш на початку, але потім ці гроші, а то й більше, підуть на нескінченні ремонти, заміну труб, проводки, вікон. І це я ще мовчу про те, скільки часу і нервів піде на всю цю метушню. А старі під'їзди, як ти і кажеш, і справді не додають затишку.
Тому, якщо є можливість, раджу обирати новобудову. По-перше, ти отримуєш все нове — від фундаменту до даху. По-друге, сучасні технології будівництва роблять будинки набагато теплішими та енергоефективнішими, що суттєво заощаджує на комуналці. І по-третє, це комфорт: нові, чисті під'їзди, ліфти, доглянута територія і, що важливо, сусіди, які теж інвестували в сучасне житло. Зараз багато класних варіантів за містом, наприклад, у Бучі є ЖК Гранд Бурже,
на сайті можна подивитися планування, умови продажу, терміни здачі. Там є багато цікавих рішень і ти одразу бачиш, за що платиш. Вважаю, що краще один раз вкластися в нове житло і насолоджуватися комфортом, ніж постійно "латати" старе.