metrik_leha писал(а):Дякую, тепер зрозуміліше. Я завжди боявся, що після прання вовна може сісти або розтягнутись, а шовк втратить той природний блиск. Зазвичай вручну перу, але це займає купу часу, тому й думаю спробувати делікатний режим у машинці. Просто цікаво, чи дійсно Perwoll вартий довіри в таких випадках, бо багато хто каже, що він навіть підсилює м’якість і допомагає тканині залишатись приємною на дотик. Хотілося б нарешті знайти засіб, який не зіпсує речі навіть після кількох циклів прання.
Так, можу підтвердити з власного досвіду — гелі Perwoll
https://maudau.com.ua/category/heli-dlia-prannia/product_brand=perwoll створені спеціально для делікатних тканин і чудово справляються з вовною та шовком. Після прання речі залишаються м’якими, еластичними, зберігають природний блиск і приємну текстуру. Гель не містить агресивних компонентів, які могли б «з’їсти» волокна або зробити тканину жорсткою, навпаки — він має формулу, що доглядає і захищає структуру матеріалу під час прання. Навіть після кількох циклів речі не деформуються і виглядають, як нові.
Я беру саме цей гель для улюблених светрів і шовкових речей, бо він дійсно забезпечує м’якість і свіжість. Купити гелі для прання Perwoll зручно у онлайн магазині MAUDAU — там завжди є різні варіанти об’ємів і швидка доставка. Це той випадок, коли можна бути впевненим у результаті і не хвилюватися за стан делікатних тканин.