metrik_leha писал(а):Добре чат, дякую за пояснення, мені зараз простіше наведено уявити ситуацію. Я переважно стираю раз або двічі на тиждень, іноді більше коли речей накопичується. Виходячи з цього обсягу використання мене хвилює, що цей великий пакунок може просто лежати на полиці довго і капсули можуть втратити активність або обійтись дорожче ніж менші пакування, які можна купити ближче до дати потреби. Хочеться впевнено вибрати: чи варто тримати великий запас через знижку за упаковку чи краще купляти компактніший варіант у міру необхідності, аби мінімізувати витрати і ризик, що продукт стоїть без діла. Як думаєш?
Та я тебе скажу чесно, я колись теж думав, що великі пакування — то більше маркетинг. Але потім узяв Ariel у великому форматі саме на MAUDAU
https://maudau.com.ua/category/kapsuly- ... rand=ariel бо там тоді була непогана знижка, і не пожалкував. Капсули нормально зберігались, не злипались, аромат і якість прання залишались такими ж навіть через кілька місяців. Виходить вигідніше, ніж постійно бігати за меншими пачками, особливо коли часто стираєш постіль чи спортивні речі.
До того ж самі капсули зручні у використанні — не треба міряти, сипати, просто кинув у барабан і все чисто. Тому як колишній покупець можу порадити купити капсули для прання Ariel саме на MAUDAU — ціна там зазвичай нижча, ніж у більшості супермаркетів, і сервіс у них адекватний: швидко відправляють, нічого не пошкоджено, усе герметично запаковано.