Markus писал(а):Ви взагалі заморочуєтесь що будете їсти? Я іноді стоячи в черзі в супермаркеті, роздивляюсь які продукти купують люди.. і мене завжди дивувало невже оті продукти які вони беруть до рота? Невже таке можна їсти? А для вас важливо що ви споживаєте? Чи можете з'їсти пачку чипсів, запити пивом і лягти спати?
Звичайно, я заморочуюся тим, що їм. Харчування — це ж основа нашого здоров'я та енергії. Хоча, зізнаюся, іноді теж ловлю себе на думці в супермаркеті: як люди можуть купувати стільки напівфабрикатів і солодощів, де ж там корисне? Пачка чипсів із пивом перед сном — це, звичайно, не про мене. Я намагаюся дотримуватися балансу: якщо й дозволяю собі щось некорисне, то рідко і обов'язково компенсую це якісною їжею.
Для мене найважливіше — якість і походження продуктів. Я завжди обираю натуральні продукти, особливо якщо йдеться про м'ясо. Це має бути свіже, від перевіреного постачальника. Якщо ти теж приділяєш увагу якості, раджу подивитися магазин "М'ясторія"
https://myastoriya.com.ua/ua тут можна знайти справді гарне м'ясо та готові м'ясні продукти, які готуються з якісної сировини. Я вважаю, що краще їсти менше, але якісніше, ніж забивати шлунок чимось незрозумілим. Від того, що ми їмо, залежить наш настрій і самопочуття, тому я за свідоме харчування!