Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Нічний крем чи денний — що вибрати для пружності шкіри?

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Нічний крем чи денний — що вибрати для пружності шкіри?

Сообщение GoodGirl » Пн ноя 10, 2025 7:52 pm

Я останнім часом звернула увагу на те, що моя шкіра обличчя втратила ту пружність, яка була раніше, і задумуюся над тим, чи краще придбати нічний крем чи денний для покращення цього стану. Підкажіть, будь ласка, чи є великою різниця в застосуванні денного vs нічного крему коли йдеться саме про підвищення пружності шкіри, чи можна обійтися просто одним кремом протягом дня чи ночі, чи краще мати обидва варіанти.
GoodGirl

Re: Нічний крем чи денний — що вибрати для пружності шкіри?

Сообщение Onellid » Пн ноя 10, 2025 7:52 pm

Я вже давно звертаю увагу на догляд за шкірою, тому можу поділитися досвідом. Денний крем має основну функцію — захищати шкіру від зовнішніх впливів, ультрафіолету, бруду, перепадів температури, і водночас забезпечувати легке зволоження та підтримку пружності протягом активного дня. У той же час нічний крем — це можливість під час сну, коли шкіра відпочиває, отримати більш глибоке живлення, регенерацію, стимуляцію вироблення колагену чи еластину, а не просто поверхневий догляд. У випадку прагнення до пружності я б радила мати і денний, і нічний засіб, бо в різні часи доби шкіра має зовсім різні потреби.
Onellid

Сообщение GoodGirl » Пн ноя 10, 2025 7:53 pm

Ось мене турбує ще одне питання: чи справді нічний крем є необхідним саме для пружності, чи можна просто інвестувати в добрий денний крем з сильним ліфтинг-ефектом і робити ним все, і не купувати нічний окремо. Я не впевнена, чи коштує витрачати гроші на два засоби, чи достатньо одного універсального. У мене комбінована шкіра, іноді злегка сухі щоки, і мені важливо, щоб крем не був занадто жирним. Чи буде ефект від одного денного крему настільки ж добрим, чи втратиться щось суттєво?
GoodGirl

Сообщение Onellid » Пн ноя 10, 2025 7:54 pm

GoodGirl писал(а):Ось мене турбує ще одне питання: чи справді нічний крем є необхідним саме для пружності, чи можна просто інвестувати в добрий денний крем з сильним ліфтинг-ефектом і робити ним все, і не купувати нічний окремо. Я не впевнена, чи коштує витрачати гроші на два засоби, чи достатньо одного універсального. У мене комбінована шкіра, іноді злегка сухі щоки, і мені важливо, щоб крем не був занадто жирним. Чи буде ефект від одного денного крему настільки ж добрим, чи втратиться щось суттєво?

Я давно працюю з таким підходом і можу сказати, що так — універсальний денний крем із серйозним ліфтинг-ефектом може принести помітні результати, особливо якщо ваша шкіра ще не сильно в’яла і немає глибоких зморшок. Але коли мова йде про підвищення пружності, і особливо про відновлення після факторів стресу чи вікових змін, нічний крем додає значну перевагу. В нічний час шкіра переорієнтовується на відновлення: менше агресивних впливів зовні, більше часу для абсорбції активних компонентів. Якщо ви маєте комбіновану шкіру і боїтесь зайвої жирності, можна вибрати легку текстуру нічного засобу, що не створює відчуття важкості. Тут хочу запропонувати звернути увагу на креми для обличчя Vichyl у онлайн магазині MAUDAU — вони мають добрий комплекс для пружності шкіри, та в магазині MAUDAU часто можна знайти актуальні пропозиції.

Рекомендую купити саме креми Vichyl в MAUDA https://maudau.com.ua/category/kremy-dlia-oblychchia/product_brand=vichy денний варіант для щоденного захисту і підтримки пружності, та нічний варіант, щоб під час сну йшло глибоке відновлення. Саме така комбінація дозволить вашій шкірі отримати максимум: вдень високий захист і стимуляція, вночі — активна регенерація. Якщо вибір стоїть між одним кремом і двома, я б радив розглянути два, але якщо бюджет або бажання обмежені, почніть з доброго денного крему і спостерігайте за результатом протягом 4-6 тижнів, після чого вирішите, чи варто додати нічний засіб. Таким чином ви отримаєте ефективну базу догляду і зможете поступово додати нічний крем, коли побачите, що потрібна подальша підтримка.

Изображение
Onellid

Вернуться в Другое