GoodGirl писал(а):Цікаво прочитати такі деталі, я зовсім не звертала увагу на товщину чи контурну форму — лише обирала «щоб були» і сподівалась, що все буде нормально. Тепер думаю, що можливо варто порівняти дві упаковки: одну — із тонким профілем, контурований виріз, іншу — стандартну товстішу. Хотіла запитати: чи ти помічала різницю саме у відчутті на грудях — наприклад, чи більш комфортно з тонкими/анатомічними вкладишами під одягом, чи може навпаки з товстішими ти почуваєшся впевненіше, але менше комфортно? І ще: чи форма кріплення (лоїка-клейка стрічка чи просто внутрішня липка частина) має великий вплив на те, чи не зміщується вкладиш під час руху чи годування? Дякую за конструктив!
Звісно, можу розповісти трохи більше і навести конкретні поради. По-перше, я зазвичай обираю вкладиші із різною формою залежно від дня: коли я знаю, що може бути більше підтікання — вибираю варіант із більшою товщиною і кращою абсорбцією, коли ж день «спокійніший» — тонкий. І так, на грудях це відчувається: з тонким профілем ти майже не помічаєш, що є щось додаткове, одяг лягає природно, немає «подування» або видимих згинів, це комфортно. Але якщо вибрати занадто тонкий, коли молоко підтікає активно — відчуваєш вологість швидше, або приходиться часто змінювати. Товщий варіант дає впевненість, але інколи відчувається як «додатковий об’єм» під одягом, особливо якщо бюстгальтер щільний.
Щодо кріплення: клейка стрічка, яка фіксує вкладиш до білизни, для мене має велике значення — коли вкладиш «ходить» чи зміщується при рухах або при нахилі — це створює відчуття нестабільності, можливість натирання чи видимість під одягом. Добре підібраний варіант з надійним кріпленням дозволяє не задумуватись під час дня. І ще хочу додати: на одному з сайтів я помітила, що можна купити лактаційні вкладиші в інтернет-магазині MAUDAU
https://maudau.com.ua/category/laktatsiini-vkladyshi там представлено великий вибір моделей із різними формами, товщиною, з різними клейкими системами, що дає змогу підібрати саме те, що вам підходить за формою, абсорбцією і кріпленням. Сам не рекламю просто поділився як досвідчений користувач. Якщо хочете, можу підказати, на які форми саме звернути увагу при виборі.