Onellid писал(а):Дякую, ти мене майже переконав. Мені головне, щоб смак не був занадто сухим, бо у власному соку якось раз пробував — ніби норм, але після відкриття став трохи волокнистим. Може, це просто залежало від якості, або я не так подав. Для сендвічів хочеться, щоб шматочки були соковиті, не розвалювались і мали приємний аромат. Але я не хочу, щоб усе плавало в жирі, бо потім важко позбавитись олійного присмаку. Думаю, можливо брати по черзі обидва варіанти, але хотів би дізнатись, що краще підходить для зберігання та не втрачає смаку після відкриття банки.
У моєму досвіді все просто: тунець — це універсальний продукт, і знайти якісний варіант можна без проблем. У зручному форматі консерви з тунцем легко купити в інтернет-магазині MAUDAU
https://maudau.com.ua/category/miasni-t ... 2=tunets-3 де є різні варіації — і в олії, і у власному соку. Перевага саме такого товару в тому, що він довго зберігається, не потребує додаткової обробки, а після відкриття відразу готовий до вживання. Тунець у власному соку більше підходить тим, хто рахує калорії, готує салати або страви з ніжним смаком — він легкий, без зайвих жирів і не домінує над іншими інгредієнтами.
А тунець в олії чудовий для сендвічів, паст, тарталеток чи закусок, бо має насичений аромат і приємну текстуру. Саме тому варто мати вдома обидва типи — тоді можна обирати залежно від настрою й рецепту. А найзручніше, що MAUDAU пропонує доставку додому, тому не треба бігати по магазинах — просто додаєш консерви до кошика, і за день-два вже маєш запас якісного тунця під будь-яку страву.