Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Добрива

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Добрива

Сообщение Frikasse » Чт ноя 20, 2025 9:34 am

Хтось пробував мінеральне добриво від компанії «ВА АГРО ЮКРЕЙН»? Зараз вибираю насіння, та різні добрива на майбутній сезон. Багато хто позитивно відгукується про це мінеральне добриво. Може, ви мені щось скажете про таке добриво?
Frikasse

Re: Добрива

Сообщение Pikachu » Чт ноя 20, 2025 12:25 pm

Мені подобаються мінеральні добрива від «ВА АГРО ЮКРЕЙН». Нічого поганого про них не скажу, беру вже третій рік, і вони мене повністю влаштовують. Мені здається, що після підживлення цим препаратом рослини, які виглядали пригніченими і млявими, нібито вдихнули нове життя. Листя набуло яскравого, насиченого зеленого кольору, стало більш щільним і пружним. Видно навіть неозброєним оком, що рослини перетворюються. Стебла зміцніли, з'явилися нові пагони і в цілому видно, що результат від такого мінерального добрива є. Якщо ви хочете, щоб ваші рослини були кориснішими, найкраще вам потрібно мінеральне добриво приймати за рекомендацією виробника. Тоді і ви зможете побачити результат.
Pikachu

Re: Добрива

Сообщение Famusho » Пн дек 29, 2025 7:08 pm

Для парників краще за все використовувати дуги зі склопластика - https://ternograd.te.ua/2025/11/12/duhy-dlia-parnyka-zi-skloplastyku-lehki-mitsni-ta-dovhovichni-vyroby/
Famusho

Вернуться в Другое