Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Автосервіс

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Автосервіс

Сообщение Frikasse » Чт ноя 20, 2025 9:41 am

У мене постійно виникають проблеми з колесом автомобіля. Заїхала в шиномонтаж, і мені сказали, що краще зробити діагностику підвіски. Тому що, швидше за все, справа не в колесі, а в підвісці, в якійсь деталі. Може, ви мені підкажете, куди в Києві звернутися? Буду вам дуже вдячна за інформацію.
Frikasse

Re: Автосервіс

Сообщение Pikachu » Чт ноя 20, 2025 12:30 pm

Зверніться в СТО Київ Power Motors. Вони проведуть діагностику і виправлять, якщо є якась несправність. У них є навіть офіційний сайт, де ви можете легко і зручно записатися на діагностику. А за компетентність фахівців взагалі можете не переживати. Насправді хороші фахівці працюють з великим досвідом. Впевнена, що вам вони усунуть несправність, якщо вона є, звичайно. Загалом, я вам раджу звернутися в це СТО. Думаю, що вам сподобається тут обслуговування і ви ще звернетеся не один раз. Загалом, я вам раджу звернутися спочатку за діагностикою, а потім вже вирішуйте щодо усунення несправності. А так, СТО в Києві Power Motors відмінне, можете навіть пошукати про нього відгуки. Їх багато, і вони практично всі позитивні.
Pikachu

Сообщение Markus » Ср ноя 26, 2025 12:12 am

Як ви взагалі рекламуєтесь?
Markus

Сообщение Markus » Ср ноя 26, 2025 12:14 am

Проблемка в, тому що є свій автосервіс у Львові, так є пару клієнтів які нас давно знають.. а новенькі ніхто не приїздить. У нас таке місце специфічне якщо не знаєш, то просто так не побачиш. Як рекламуватися, як запросити до себе нових клієнтів в сервіс?
Markus

Сообщение Rechka » Ср ноя 26, 2025 4:04 pm

Markus писал(а):Проблемка в, тому що є свій автосервіс у Львові, так є пару клієнтів які нас давно знають.. а новенькі ніхто не приїздить. У нас таке місце специфічне якщо не знаєш, то просто так не побачиш. Як рекламуватися, як запросити до себе нових клієнтів в сервіс?

Може таке бути, якщо його не видно — нові клієнти просто фізично не зрозуміють, що ви існуєте. Тому тут треба діяти так, щоб про вас почали «натикатися» всюди: і в онлайні, і офлайні.

По-перше, добре працює локальна реклама — саме там, де люди реально пересуваються на авто. Банально, але щит біля дороги чи на в'їзді в район може дати кращий результат, ніж будь-який Instagram. Особливо якщо у вас місце специфічне й не очевидне. Можна глянути варіанти зовнішньої реклами у Львові тут: https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/lvovskaya-oblasti/lvov — інколи достатньо одного вдалого білборда, щоб люди почали заїжджати, бо «бачили, що десь поруч сервіс».

По-друге, дуже заходить сарафанне радіо. Тим клієнтам, які вже у вас обслуговуються, можна дати невеличкий бонус за рекомендацію — знижку, безкоштовну діагностику, щось символічне, але приємне. Люди люблять радити, коли їм є за що.

І ще момент — соцмережі. Не треба суперпрофесійну зйомку, достатньо пару нормальних фото до/після, історії, як ремонтуєте складні випадки, дрібні поради для водіїв. Люди бачать процес і відчувають довіру.

Ти ж сам кажеш, робите добре — значить треба просто, щоб більше людей про це дізналися. А коли вас знайдуть один раз, далі підуть рекомендації, і сервіс почне наповнюватися не тільки «старими», а й новими постійними клієнтами.
Rechka

Сообщение трамвайкина » Чт ноя 27, 2025 10:34 am

Підкажіть, будь ласка, де в Тернополі можна пройти повну перевірку стану авто перед поїздкою? Мається на увазі ходова, АКБ, гальма, клімат і, бажано, розвал-сходження.
трамвайкина

Сообщение набор » Чт ноя 27, 2025 10:59 am

трамвайкина писал(а):Підкажіть, будь ласка, де в Тернополі можна пройти повну перевірку стану авто перед поїздкою? Мається на увазі ходова, АКБ, гальма, клімат і, бажано, розвал-сходження.

Перед поїздкою в Карпати робили у бош авто сервіс автодром Тернопіль повну перевірку авто: ходова, АКБ, гальма, клімат, розвал. Дещо довелося підремонтувати — тяги стабілізатора й колодки, але після того машина повністю готова була до дороги. Перевірили на СТО все комплексно, пояснили, що й чому треба зробити. Подорож пройшла без жодних технічних пригод.
набор

Вернуться в Другое