Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Ремонт авто

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Ремонт авто

Сообщение Frikasse » Чт ноя 20, 2025 9:48 am

Добрий день! Як думаєте, чи є зараз можливість якісно усунути дефект металевого кузова після ДТП? Я потрапила в ДТП, і права передня дверцята пошкоджена. Міняти повністю не хочу, не бачу сенсу, а ось за відновлення я б заплатила. Може, ви мені підкажете, скільки це коштуватиме і куди звертатися?
Frikasse

Re: Ремонт авто

Сообщение Pikachu » Чт ноя 20, 2025 12:36 pm

Добрий день, вам потрібно звернутися в сервіс або майстерню, яка процесуально робить ремонт кузова. Тому що у них є все необхідне обладнання, щоб зробити рихтування. Так вони зможуть з легкістю зайнятися відновленням первісної форми деформованих металевих поверхонь кузова. Основне завдання — повернути пошкоджену деталь у заводську геометрію з мінімальною втратою міцності і без необхідності її повної заміни. За такою послугою я б вам рекомендувала звертатися виключно тільки до професіоналів. Тому що така процедура вимагає дотримання правил, а також і етапів. Якщо хоч один етап буде зроблений неякісно або з порушенням, хорошого результату очікувати вже в такому випадку не доведеться.
Pikachu

Сообщение yana-shevchenko » Вт ноя 25, 2025 5:29 pm

Підкажіть, будь ласка, куди краще звернутися у Вінниці для комп’ютерної діагностики ходової частини? З’явилися дивні звуки з передньої підвіски, а ще на поворотах машину трохи веде. Не хочу одразу розбирати півпідвіски без точного розуміння проблеми.
yana-shevchenko

Сообщение трамвайкина » Вт ноя 25, 2025 6:05 pm

Проходила комп'ютерну діагностику ходової у Бош сервісі у Вінниці восени. Мене приємно вразило, що роблять не лише таку сучасну діагностику, а й візуально оглядають кожен елемент. Виявили розбитий сайлентблок і проблемний амортизатор. Пояснили, що критично, а що можна відкласти. Після заміни цих деталей авто перестало «кидати» на поворотах.
трамвайкина

Вернуться в Другое