Markus писал(а):Шукаю собі квартиру, придивляюсь до новобудов хочеться просто обрати варіант зручний, з гарною інфраструктурою і головне не за всі гроші світу. І довелось почути такий термін - "ліквідна квартира", це шо типу чи продам я її дорожче ніж куплю? Але я ж ніби купую, щоб там жити, а не продавати.. Поясніть.
Дарма ти думаєш, що ліквідність потрібна лише перекупникам. Навіть якщо ти збираєшся жити в квартирі все життя, обставини змінюються: сім'я може стати більшою, захочеться змінити місто або просто розширити площу, просто переїхати в інший дім, місто, країну. І от тоді ліквідність — це твоя страховка, що ти не "застрягнеш" у нерухомості, яку ніхто не хоче купувати, або що вона не знеціниться з роками.
Простими словами, ліквідність — це сукупність факторів: крута локація, якість будівництва, наявність поруч ТРЦ, садочків та зручної розв'язки. Коли все це є, квартира завжди в ціні. Якщо хочеш глибше розібратися в нюансах, почитай статтю про те, що таке ліквідна квартира
https://grandbourget.com/news/likvidna-kvartyra-shho-tse-oznachaye-i-yak-yiyi-vybraty/ на сайті ЖК Гранд Бурже.
До речі, якщо вже шукаєш варіант під Києвом, раджу звернути увагу саме на цей комплекс у Бучі. Гранд Бурже зараз вважається одним із найкрутіших і найперспективніших об'єктів. Там і свій торговий центр під боком, і закрита територія, і якість матеріалів на висоті — це якраз той випадок, коли інвестиція в житло є максимально виправданою, бо така нерухомість з роками тільки додає у вартості. Сходи на перегляд, порівняй з іншими, і ти сам зрозумієш різницю!
Бажаю знайти ту саму ідеальну квартиру!