Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Похваліть ваш дизайн

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Похваліть ваш дизайн

Сообщение Markus » Пн апр 06, 2026 10:22 pm

Похваліть ваш дизайн чи подобається вам те як ви зробили ремонт? Які кольори обрати для спальні? І порадьте меблі які краще купувати і чому
Markus

Re: Похваліть ваш дизайн

Сообщение Rechka » Вт апр 07, 2026 9:50 pm

Markus писал(а):Похваліть ваш дизайн чи подобається вам те як ви зробили ремонт? Які кольори обрати для спальні? І порадьте меблі які краще купувати і чому

Мій ремонт мені дуже подобається, хоча шлях до ідеалу був непростим. Найкраще рішення, яке ми прийняли - це відмова від кричущих кольорів на користь природних відтінків: пісочного, оливкового та м’якого сірого. У спальні це працює безвідмовно, бо очі відпочивають, а вранці немає відчуття, що стіни на тебе тиснуть. Що стосується меблів, то тут моя порада однозначна: не беріть дешеві пресовані тирси. Вони швидко втрачають вигляд, а фурнітура починає скрипіти вже за пів року, що для тихої спальні - справжній жах.

Мені подобається натуральність, тому ми обрали масив. Це не лише про статус, а про здоров'я та міцність конструкції, яка не розхитається з часом. Якщо хочете створити дійсно затишний простір, раджу придивитися, якими бувають дерев'яні спальні https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/derevyani-spalni-ua/ бо саме текстура живого дерева додає кімнаті того тепла, якого ніколи не дасть пластик чи плівка. З власного досвіду додам: обов'язково обирайте ліжко на ніжках, щоб робот-пилосос або звичайна швабра мали доступ до підлоги - пил під ліжком накопичується миттєво, а дихати ним під час сну зовсім не хочеться.

Rechka

Вернуться в Другое