Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Як зробити легалізацію свідоцтва про народження для закордон

А здесь Вы можете просто пообщаться на любые интересные темы.

Модератор: С.О.К.

Як зробити легалізацію свідоцтва про народження для закордон

Сообщение GoodGirl » Пн июл 06, 2026 9:09 pm

Всім привіт. Терміново потрібна консультація щодо легалізації документів. Збираюся виходити заміж за іноземця і переїжджати до нього. Там серед вимог є надання мого свідоцтва про народження, причому обов'язково нового зразка і з апостилем. Моє старе радянське свідоцтво (зелена книжечка) туди взагалі не підходить, сказали треба спочатку отримати нове. Підкажіть, як поєднати ці два процеси? Чи можна в одному місці замовити і новий бланк, і одразу штамп апостилю, щоб не бігати по різних міністерствах? Скільки це може зайняти часу?
GoodGirl

Re: Як зробити легалізацію свідоцтва про народження для зако

Сообщение Onellid » Пн июл 06, 2026 9:15 pm

Самостійно ви спочатку будете тиждень чекати на новий бланк в РАЦСі, а потім ще купу часу витратите на Міністерство юстиції, щоб поставити штамп. Краще зробити все комплексно через перевірену контору. Я коли готувала папери для навчання в магістратурі за кордоном, замовляла дублікат свідоцтва про народження з апостилем в компанії UST Group. Вони якраз спеціалізуються на таких речах. Самі подали запит на новий документ, самі відвезли його на апостилювання. Мені видали вже повністю готовий пакет, який підходить для будь-якої закордонної установи. По термінах вийшло дуже швидко, набагато швидше, ніж якби я сама скрізь бігала. Та й по грошах цілком підйомно. Раджу звернутися до них, вони на цьому зуби з'їли, зроблять усе правильно з першого разу без жодних затримок та відмов.
Onellid

Вернуться в Другое