Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление
Кондиционирование Вентиляция Сантехника Отопление

Як спланувати будинок своєї мрії у Львові

В этом разделе собраны ответы на наиболее часто встречающиеся вопросы посетителей.

Модератор: С.О.К.

Як спланувати будинок своєї мрії у Львові

Сообщение metrik_leha » Чт янв 16, 2025 5:16 pm

Думаю про будівництво будинку своєї мрії, але не знаю, з чого почати. Чув, що спочатку потрібно зробити ескізний проект, а потім уже все інше. Але як знайти архітектора, який зможе врахувати всі ідеї та зробити проект максимально практичним?
metrik_leha

Re: Як спланувати будинок своєї мрії у Львові

Сообщение Onellid » Чт янв 16, 2025 5:52 pm

Я би радив починати з проекту будинку. Якщо цікавлять послуги архітектора у Львові, рекомендую звернутися ось сюди https://www.arkhitektor.lviv.ua/ У мене була така ж ситуація – хотів будинок із цікавим дизайном, але не знав, як усе це втілити. Олексій запропонував кілька варіантів ескізів і допоміг усе продумати до дрібниць: і розташування кімнат, і зручність користування будинком. На сайті можна знайти приклади його робіт. Він реально вміє працювати з різними запитами, і результат завжди виглядає надійно та стильно.
Onellid

Re: Як спланувати будинок своєї мрії у Львові

Сообщение metrik_leha » Сб янв 18, 2025 3:34 pm

Onellid писал(а):Я би радив починати з проекту будинку. Якщо цікавлять послуги архітектора у Львові, рекомендую звернутися ось сюди https://www.arkhitektor.lviv.ua/ У мене була така ж ситуація – хотів будинок із цікавим дизайном, але не знав, як усе це втілити. Олексій запропонував кілька варіантів ескізів і допоміг усе продумати до дрібниць: і розташування кімнат, і зручність користування будинком. На сайті можна знайти приклади його робіт. Він реально вміє працювати з різними запитами, і результат завжди виглядає надійно та стильно.

Дякую за пораду! Схоже, це саме те, що мені потрібно. Подивлюся сайт і, можливо, звернуся до нього.
metrik_leha

Вернуться в Часто задаваемые вопросы