Слід відмітити як правило заправлена система при непрацюючому компресорі має тиск 100-130Psi
Тож запустили комресор.
Більша трубка стає холодною а мала теплою. Якщо тиск на більшій трубі менший за 60 починаємо добавляти фреон для чого відкриваємо REFRIGERANTі синій кран на манометрі. Добавляємо порціям і даємо прокачатися через систему. Контролюємо тиск на правому напорному манометрі (червоного кольору) Порівнюємо температури на маманометрі і цифровому термометрі (датчик прикріплений до труби).
Температура фреона є на зеленій шкалі (R 22) підганяємо тиск догори доки температура труби буде десь на 8-16 ( в градусах по фарангайту) наблизиться до температури на шкалі . Температура труби буде завще вищою. Я стараюсь зробити 10-12.Потім ставимо датчик на малу трубу і проводимо ту ж саму операцію. Підганяємо тиском і порволимо ту саму поцедуру тільки температура труби буде меншою за показник на правому манометрі. Я стараюсь підігнати не більше 10.
Нормально працюючий на 22 фреоні конденсер буле мати тиск
на втягуючій трубі 60-90 Psi
на напорній 160-260
Оце все. Йду в хату . Міряю температуру на обраці і в кімнатах на решітках.
Це не є інструкція до використання. Це те як я це роблю. Сподіваюсь
прочитане буде корисним для подальшоі роботи. Досвід приходить з часом .