Onellid писал(а):А підкажіть будь ласка з приводу гарного букету Львові. Що зараз варто дарувати з квітів, а що ні? І чи є сенс купувати квіти в інтернет-магазині, бо я одного разу спробував і це було не дуже вдало, бо як не вибирав якийсь букет, мені пропонували інший, тому що там не було якогось, або треба було пару днів почекати, поки привезуть квіти.
Я скажу вам одне..немає ніякої моди на букети, тому що це вже дуже умовна штука. Насправді ви можете прочитати якусь статтю копірайтера, де він десь що переписав і знає тренди квіткового ринку. Можете зайти в якийсь інтернет-магазин і прочитати відверту рекламу статтю про якийсь крутий букет, бо їм треба саме такі букет зараз продавати.
Модно взагалі дівчатам дарувати квітам, бо насправді це в нас далеко не всі роблять і якщо ви вже даруєте, то ви слідкуєте за трендами у відносинах і залицяннях
Я б на вашому місті подарував щось, що відрізняється від того, що є в звичайних квіткових магазин, тобто не троянди, не тюльпани, не хризантеми. Ось якщо подарувати щось інше, то вже будете в квіткову тренді.
Щодо інтернет-магазину, то ви просто не ті магазини вибирали, або вам просто не пощастило. У нормальному інтернет-магазині квіти вам продають швидко, бо все що є на сайті має бути, або має бути швидко зроблено для вас. Ось є львівський квітковий магазин
https://kvitna.ua/ Дуже швидко організуються вам будь який букет, що є на сайті і точно не буде ніяких пропозицій щодо заміни.